Palaa listaukseen

Kutsu: Sote- ja maakuntauudistuksen henkilöstön esimiesten virtuaalikahvit ti 25.4.2017

TERVETULOA SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSESSA SIIRTYVÄN HENKILÖSTÖN ESIMIESTEN VIRTUAALIKAHVEILLE tiistaina 25.4.2017 klo 13-14

Lapin maakuntauudistuksen esivalmistelu toteutti uudistusvisiota koskevan kyselyn henkilöstölle marras-tammikuussa. Hyvä johtaminen ja esimiestyö nousi kärkisijoille kyselyn vastauksissa. Lue täältä koko kyselyn tulokset:

http://lapinmaakunta.fi/article/uuden-maakunnan-tarkein-voimavara-on-henkilosto/

MUUTOSJOHTAMISEN ONNISTUMINEN RATKAISEE MUUTOKSEN SUJUVUUDEN

Sote- ja maakuntauudistuksen organisaatioiden esimiehet kokoontuivat  ensimmäisen kerran 22. helmikuuta keskustelemaan muun muassa siitä, miten esimiestyöllä varmistetaan muutoksen onnistuminen. Käsittelimme myös sitä, mistä esimies löytää vastauksia työntekijöiden kysymyksiin, ja missä tässä käsillä olevassa uudistuksessa mennään.

Näistä asioista keskustelemme jälleen, nyt toivottujen esimerkkien kautta, yhdessä esimiesten yhteisillä (toisen kerran järjestettävillä) Skype-virtuaalikahveilla tiistaina 25. huhtikuuta 2017. Sote- ja maakuntauudistusta tekevien organisaatioiden henkilöstöjen esimiesten eli teidän kanssa. Virtuaalikahvit toteutetaan Skype-yhteydellä. Tarvitset siis tietokoneen ja verkkoyhteyden sekä mielellään ”headset”-tyyppiset mikrofoonilliset kuulokkeet. Ääni on näin parempi kuin yleensä tietokoneen kaiuttimista ja mikrofoonista.

Lämpimästi tervetulleita ovat kaikki sote- ja maakuntauudistuksessa siirtyvien henkilöstöjen esimiehet!

Esimiehet voivat lähettää etukäteen kysymyksiä uudistuksesta jaana.koskela@lapinliitto.fi.

Linkki kokoukseen:
Liity Skype-kokoukseen

(Mikäli linkki ei toimi, ota yhteyttä jaana.koskela@lapinliitto.fi.)